CHKD Entry and Lobby Renovation

Location
Norfolk, Virginia

Owner
Children’s Hospital of the King’s Daughters

Architect
Innovate Architecture & Interiors

Size
10,819 square feet

The newly renovated entry and lobby provide a fun yet comforting atmosphere for the children featuring an underwater theme in bright, vibrant colors. Finishes in the new lobby, admitting area, gift shop, and hallway depict a scene from the bottom of the ocean. Metal columns in the hallway resemble flowing water and a projector on the ceiling casts interactive images of fish swimming on the floor. The main lobby features a two-story water bubble wall with LED lighting, a vast canvas mural, and 79 glass blown fish. To add a further element of wonder and surprise, the main entrance information desk was designed to look like a submarine.

RELATED WORK

Leave a comment